MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Jacqueline Reit

Stoer - Tekst & creatie

Teksten lopen als een rode draad door mijn leven, opstellen schrijven vond ik vroeger al erg leuk. Ik verslind leesboeken en mag ook graag een mening hebben over teksten. Teksten moeten niet alleen foutloos en fijn leesbaar zijn, maar ook duidelijk en geschikt voor de doelgroep. De symboliek van taal en woorden vind ik telkens weer even mooi. Met een ruime ervaring op het gebied van redigeren van juridische, educatieve en commerciele teksten, online content optimaliseren en auteursmanagement wil ik graag jouw boek, website, brief, brochure, rapport, blog, interview of andere trekst de juiste vorm geven.

Stoer - Tekst & creatie

Jacqueline Reit

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.