MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Erwin ten Holder

Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten

 

Stolwijk Kelderman | verrassend veelzijdig.

 

Stolwijk Kelderman is in de basis gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit. Bij Stolwijk Kelderman staat realtime inzicht in, en betrokkenheid bij, cijfers centraal. Dit met als doel het creëren van kansen en realiseren van doelstellingen. Voorts beschikt Stolwijk Kelderman over een bovengemiddeld grote controle-afdeling voor wettelijke controles.

Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk Pietersberg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Via een vertrouwde adviseur worden onze klanten in verbinding gesteld met de juiste man of vrouw, die het betreffende vraagstuk oplossingsgericht en naar actualiteit behandelt.

 

Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten

Erwin ten Holder

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.