MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Kim Uijting

Stout communicatie creatie

Beeldbepalend en spraakmakend.?
Conceptdenkers en durfals. Net wat Stouter dan de rest. Dat is Stout communicatie creatie.?

communicatie?
Van ijzersterke slogan tot een ondubbelzinnige marketingstrategie. Communicatie staat voor verandering en geldt als basis van de beleving. Welk vraagstuk je ook hebt, welk imago je ook beoogt: Stout denkt in relevante oplossingen. In communicatie die raakt. Ook buiten de context.?

creatie?
Creatie is niet zomaar iets creëren. Het is de kunst van het kijken. Naar jou boodschap, jouw positionering en naar de markt. Van verbeeldingskracht tot beeldvorming als statement naar jouw doelgroep. Een creatieve vertaalslag, waarbij een beeld vaak meer zegt dan 1.000 woorden.

Stout communicatie creatie

Kim Uijting

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.