MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Tom Haggeman

Straetus Incasso - locatie: Achterhoek

Incassobureau in de Achterhoek inschakelen? Dan ben je bij Straetus Achterhoek aan het goede adres. Het komt vaak genoeg voor dat debiteuren hun rekening maar niet betalen, wat natuurlijk erg vervelend is. Wij vinden persoonlijk contact met verschillende partijen erg belangrijk en lossen hiermee snel en effectief je incassoprobleem op. Je hoeft zelf niet meer achter een wanbetaler aan te gaan, zodat je je volledig kunt focussen op je eigen werkzaamheden.

Straetus inschakelen voor het effectief oplossen van uw incassoproblemen? Neem dan gerust contact op met Tom Haggeman. Tom is de contactpersoon van ons incassobureau in de Achterhoek. Hij is onder andere actief in Winterswijk en Doetinchem en int op een effectieve manier vorderingen. Heb je nog vragen over onze werkwijze of kun je wel wat advies gebruiken? Dan helpt Tom je graag verder. Je kunt hem bereiken via 088 – 004 00 34 tussen 09:00 – 17:00. Of mail naar achterhoek@straetus.nl.

Straetus Incasso - locatie: Achterhoek

Tom Haggeman

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.