MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Richard Sommer

Straetus Incasso - locatie: Arnhem

Mijn doel is om van elke wanbetaler een goed betalende klant te maken. Of het nu gaat om 1 factuur per jaar of 100 per week, ik zet me in om u te ontzorgen en uw cashflow te verbeteren.

Straetus Incasso Arnhem is een incassobureau die zich heeft gespecialiseerd in debiteurenbeheer en het minnelijke incassotraject. Een onderscheidend incassobureau met landelijke dekking, regionale binding en de kernwaarden: persoonlijk, transparant en klantvriendelijk.

U wilt een incassobureau inschakelen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via het nummer 088-0440040.

Straetus Incasso - locatie: Arnhem

Richard Sommer

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.