MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ramon van Uden

STYB Bedrijfsondersteuning

STYB Bedrijfsondersteuning richt zich op het leveren van ?chte toegevoegde waarde aan het MKB. Dat reikt van administratieve ontzorging tot rapportage & advies tot het speciaal door ons ontwikkelde communicatieplatform STYB Support; een exclusieve MKB-portal gericht op vrijheid in ondernemerschap! Middels onze portal heb je toegang tot o.a. aanvullende diensten van met ons samenwerkende strategische partners en de eigen Start-up Service. Onze dienstverlening richt zich op gemak, kwaliteit ?n het verbeteren van uw bedrijfsresultaat en biedt je bovenal "Freedom to perform".

STYB Bedrijfsondersteuning

Ramon van Uden

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.