MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ilja Vreeswijk

Taalswitch trainingen BV

Taalswitch is een professioneel taalbureau gevestigd in Enschede. Wij bieden verschillende diensten aan voor Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Wij organiseren taaltrainingen en cursussen op verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd, individueel en in groepsverband. Daarnaast verzorgen wij vertalingen en tolkopdrachten van en naar de verschillende talen. En wij helpen bij het schrijven van nieuwe teksten en/of het corrigeren van teksten die u zelf geschreven heeft in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans.

Wij werken samen met gekwalificeerde taalprofessionals; u bent dus verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Taalswitch trainingen BV

Ilja Vreeswijk

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.