MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Linda van der Berg

Tekstbureau Colibris

Tekst, taal, vorm en code. Een korte samenvatting van hoe ik doe wat ik doe. Toegankelijkheid of Accessibility (A11Y) gaat door alle diensten en producten die ik lever. Dat geldt voor het toegankelijk maken van bestaande websites, of het ondertitelen van video's. PDF's, infographics, PowerPoint-presentaties, Excelsheets en -dashboards, maar ook een mooie visual in PowerBI. Een simpel Word-documentje kan ik ook voor je verzorgen. Tekstueel, maar ook in de codering van de inhoud, zodat het niet uitmaakt of je het digitaal aanbiedt aan jouw lezer die de mobiele weergave aanzet, of jouw blinde ontvanger die zijn brailleleeshulpmiddel uit zijn rugzak haalt.

 

Tekstbureau Colibris

Linda van der Berg

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.