MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Enno & Petra Troost

Tempelman bedrijfskleding

Tempelman Vakkleding is al decennialang een gerenommeerde naam op het gebied van bedrijfskleding. Tempelman Vakkleding is onder meer specialist in traditionele bedrijfskleding, zoals kokskleding, horecakleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen, kleding voor (semi)medische beroepen en werkbroeken en overalls. U kunt bij ons terecht voor bedrijfskleding van merken als Kwintet KLM, Berkel, Haen, Orcon, Tricorp, BP, Greiff, Grisport en Gerba.

Casual kleding als bedrijfskleding
Overhemd, sweater of polo als bedrijfskleding In ons assortiment treft u ook een sortering modieuze casual kleding, die wij probleemloos kunnen aanpassen tot maatwerk bedrijfskleding. Steeds vaker kiezen bedrijven immers voor een casual overhemd, sweater of polo als bedrijfskleding. Uw logo, beeldmerk of bedrijfsnaam wordt door specialisten op uw bedrijfskleding geborduurd of geseald.

Tempelman bedrijfskleding

Enno & Petra Troost

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.