MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Denise Franken

The Assistant

Overvolle agenda? Mailbox vol met ongelezen e-mails? Geen tijd om je klanten terug te bellen? Maak het jezelf eens makkelijker. Zorg voor een goede assistent. Ga doen waar je goed in bent en geef de rest uit handen. Ik ben er van overtuigd dat je een nog succesvollere ondernemer kunt worden wanneer je je volledig kunt focussen op je core-business.

Als virtual assistant wil ik jou helpen om je doelen te behalen door meer rust, overzicht en ruimte voor jouw passies en ambities te creëren. The Assistant ondersteunt jou op afstand, maar voelt altijd dichtbij. Mijn passie? Jou laten groeien als ondernemer.

The Assistant

Denise Franken

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.