MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Manon De Boom

't Opvrolijk Theater

Nieuw is stadswandelen met de nadruk op de groep, oftewel de TEAMTocht. Een combi van de stad verkennen en meteen ook uw teamgenoten. D.m.v. leuke, grappige en onverwachte opdrachten. Niet te diep en lekker vrolijk!! Voor alle soorten groepen, van bedrijven tot families/vriendengroepen.

Wilt u toch wat anders dan de vrolijkste stadswandeling of de leukste TEAMTocht, die ?bijna? overal mogelijk zijn? Dat kan ook! Wilt u uw (wellicht wat saaie of lastige) bijeenkomst opvrolijken? Een familiedag opleuken? Mensen wakker schudden tijdens een lange 'zit'? Collega's verrassen met een wereldvreemde nieuwe stagiaire? Theater op Maat? Theatrale workshops? Of wat dacht u van een vrolijke en functionele beursact? Jaaaa, dat is allemaal mogelijk. U heeft keuze uit meerdere types om in te zetten als bijvoorbeeld verrassingsgaste, 'stagiaire', presentatrice, (nep)spreker en/of gastdame.

(Ook meerdere acteurs is mogelijk.) Kijk gerust rond op deze site en schroom niet om vrijblijvend vragen te stellen en contact op te nemen. Ik denk graag met u mee! Bijna alles is mogelijk.

't Opvrolijk Theater

Manon De Boom

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.