MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Robert-Jan van den Bos

van den Bos, Jansen & Kersten

Van den Bos, Jansen en Kersten hebben als deurwaarder en incassobureau al 60 jaar ervaring in het incasseren van vorderingen, het voeren van juridische procedures en het uitvoeren van ambtelijke taken in Overijssel en Gelderland. Wij zijn in staat om snel, effici?nt en correct vorderingen te incasseren bij bedrijven en particulieren, ook waarvoor (nog) niet de rechterlijke weg is bewandeld. Indien nodig voeren wij voor u de gerechtelijke procedures, voorzien je van juridisch advies en als be?digd deurwaarder kunnen wij de gerechtelijke uitspraken zelf voor je ten uitvoerleggen, zonder tussenkomst van kostenverhogende derden.

van den Bos, Jansen & Kersten

Robert-Jan van den Bos

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.