MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

René Langer

Vilinq B.V.

Arbeidsveiligheid is een essentieel onderdeel binnen uw bedrijfsvoering, want als het misgaat heeft u hoge kosten, ziekteverzuim of mogelijk zelfs een boete. Daarnaast zijn medewerkers in een veilige werkomgeving gemotiveerder en productiever.

Maar aan welke wetgeving dient uw eigenlijk bedrijf op dit gebied te voldoen, hoe beheerst u de risico's en welke risico's spelen er eigenlijk binnen uw organisatie. Veel vragen waar wij u het antwoord op kunnen geven. Door het opstellen van de verplichte Risico-Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) bijvoorbeeld, het (her)schrijven van Arbo-veiligheidsbeleid of het onderzoeken en analyseren van arbeidsongevallen. Ook kunnen wij uw eigen KAM-afdeling (tijdelijk) ondersteunen om gezond en veilig werken naar een hoger plan te tillen.

Wij adviseren en denken graag mee hoe arbeidsveiligheid feilloos wordt geïntegreerd en geoptimaliseerd binnen uw organisatie."

Vilinq B.V.

René Langer

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.