MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Judith Lubbers

Vitacon Luteijn B.V.

Verzuimbegeleiding via onze gecertificeerde arbodienst houdt gezonde medewerkers aan het werk en zorgt ervoor dat verzuimende medewerkers goed begeleid worden en kunnen re-integreren. Uitgangspunt is de implementatie van een helder verzuimbeleid, waarmee je directe en indirecte verzuimkosten aanzienlijk kunt verlagen. Wij inventariseren, vergelijken en analyseren het ziekteverzuim binnen jouw onderneming en geven concrete handvatten om ook preventief maatregelen te treffen. Als verzuim onvermijdelijk is gebleken richten wij ons met een modern beleid op een zo efficiënt mogelijk verlopende re-integratie.

Vitacon Luteijn B.V.

Judith Lubbers

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.