MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Brian Bakker

Vlotweg Top Movers

Vlotweg Top Movers in Arnhem is een echt familiebedrijf dat zich bezighoudt met particuliere en zakelijke verhuisdiensten. Voornamelijk in, vanuit of naar de regio Gelderland Midden. 

Van klein kamertje naar grote speler

Het bedrijf is in maart 1970 onder de naam Vrachttaxi Vlotweg opgericht door de gedreven ondernemer Jos Bakker. Hij begon vanuit een klein kamertje en met een klein busje met het verhuizen van studentenkamers, wasmachines, piano’s en alles waar mensen zelf geen capaciteit voor hadden. 
 
Het bedrijf groeide al snel uit tot een fullservice verhuisbedrijf met meerdere soorten verhuiswagens, verhuisliften en opslagfaciliteiten. 

Het huidige management bestaat uit de tweede generatie: de broers Brian, Richard en Scott Bakker. Zij zijn inmiddels alle drie zeer ervaren krachten in de verhuisbranche die hun blik richten op de toekomst.

Erkende (project)verhuizer

Vlotweg Top Movers is aangesloten bij de branchevereniging voor Erkende Verhuizers en in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers. Hierdoor weet u zeker dat u met een specialist te maken heeft. 
 
Zakelijke klanten beoordelen Vlotweg met een gemiddeld rapportcijfer van 8,8 en particuliere klanten zelfs met een 9,1!
 
Met het samenwerkingsverband Top Movers vormt Vlotweg een efficiënt landelijk netwerk van erkende verhuisbedrijven met een uniforme uitstraling, verspreid over heel Nederland. 

Gastvrij, flexibel en toegewijd

Vlotweg kenmerkt zich door een gastvrije, flexibele en toegewijde dienstverlening. U bent van harte welkom in het duurzame bedrijfspand of de moderne containerterminal. De medewerkers van Vlotweg staan klaar voor al uw vragen over uw verhuizing, transport of opslagbehoeften.

Vlotweg Top Movers

Brian Bakker

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.