MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Paul Wensink

Wensink Events

Wij zijn meer dan 5 jaar het evenementenbureau dat keer op keer verrassende en bijzondere evenementen en bedrijfsuitjes realiseert. Wensink Events is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen of bedrijfsfeesten. Daarnaast zijn wij dagelijks bezig met het realiseren van bedrijfsuitjes met o.a. cocktailworkshops, clinic Segway rijden en nog veel meer leuke activiteiten. Ben je op zoek naar een evenementenbureau dat jouw evenement organiseert? Neem dan gerust contact met ons op of kijk verder op de website. Wij zijn gevestigd in Deventer en werken door heel Nederland.

Wensink Events

Paul Wensink

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.