MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Anita Geerders - Hermsen

Wijnproeverij de Fiere Wijnakker

Wijnproeverij op de Fiere Wijnakker

Onder genot van onze eigen wijnen en bijpassende hapjes laten wij u genieten van diverse facetten van wijn. Naast wijnen proeven, kunt u ook zien, horen en tot op zekere hoogte beleven hoe de druiven worden verbouwd, verwerkt tot wijn en het agrarisch cultuurlandschap wordt beheerd.?

De Fiere Wijnakker ligt in het buitengebied van Zutphen. Op eeuwenoude rivierklei van de IJssel staan 2000 wijnranken van verschillende druivenrassen. De natuurlijke wijze van verbouwen van druiven ? in een omgeving van agrarisch natuurbeheer ? zorgen voor een optimale smaak en kwaliteit.

In samenwerking met Achterhoekse wijnboeren en deskundige wijnmakers uit binnen- en buitenland maken wij wijn, waarbij streven naar de hoogste standaard en kwaliteit.

Voor meer informatie en achtergronden, zie onze website www.defierewijnakker.nl

Wijnproeverij de Fiere Wijnakker

Anita Geerders - Hermsen

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.