MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Peter Ogterop

ZONZ sunsails

ZONZ® is een geregistreerd merk van ZONZ sunsails. Wij verkopen kwalitatieve trendy producten voor dé ideale schaduw.

Grootste assortiment van Europa

ZONZ sunsails heeft zich al in 2008 laten inspireren door de zeilsport. “Ik zag deze trendy zeilen in Australië en ben er vol passie ingestapt. Destijds had ik de eerste webshop in Nederland. In onze niche-markt zijn we trendsetter. We werken hard om de beste te blijven en een uitmuntende service te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in schaduwdoeken/ zonnezeilen, harmonicadoeken en wind-, pricavydoeken. Als standaard product of in maatwerk. Ik durf te zeggen dat we  maatwerk-specialist in schaduwdoeken zijn met A-merk kwaliteit doekmateriaal. Door goed naar je klanten te luisteren en steeds nieuwe oplossingen te zoeken, zijn we inmiddels gegroeid tot de aanbieder met het grootste assortiment van Europa! Daar mogen we best trots op zijn”.

ZONZ sunsails

Peter Ogterop

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.