MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Wij zijn MYN

MYN staat voor Mind Your Network. Dit is een samenwerkingsverband tussen drie netwerkorganisaties die in 2022 besloten hebben de krachten te bundelen en daarmee nog meer slagkracht te creëren. Dit geldt zoveel voor de kwaliteit als kwantiteit van de netwerkevents.

Uitgangspunt bij MYN is plezier. Als het leuk is om elkaar te ontmoeten, dan is de kans dat de ontmoeting echt iets oplevert groter. MYN bezorgt ondernemers graag een onvergetelijke ervaring door een prachtig bedrijfsbezoek, een laagdrempelige beurs met speeddatesessies en thematafels tijdens Stadiontours en natuurlijk ook via de live VIP experience waarbij het netwerken hand in hand gaat met het live bijwonen van topsportevents.

Nergens vind je zoveel variatie in aanbod en bedrijven. Van bedrijfsbezoek tot netwerkreis en van ZZP tot MKB plus. Bij MYN maak je kennis met de mensen waarmee JIJ in contact wilt komen. Via het MYN netwerk groeit JOUW netwerk.

Dus sluit je aan en Mind Your Network! 

MYN in een notendop

 • Verspreid over 12 regioclubs – en groeiende
 • Meer dan 400 leden
 • Jaarlijks 120+ evenementen
 • Actief - vanuit een andere naam - sinds 2010
 • Gezellig en effectief
 • Toegankelijk voor iedere ondernemer met ambitie

Wat maakt MYN nou MYN?

We vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Jij bent vaak het hart van je onderneming of je bent een belangrijke speler in het spel. Dus waarom zou je het aangename niet met het nuttige combineren? Onze events vinden (bijna) altijd plaats bij onze leden zelf. Zo krijgen de leden de kans om te laten zien waarom zij met hart en ziel ondernemen en heb jij een leuke avond! De avonden zijn altijd gecombineerd met een netwerkelement, bijvoorbeeld in de vorm van een netwerkspel, een seminar, een gezamenlijke activiteit of een goede borrel. Zo houden we het leuk én effectief.

Een kleine greep uit de reacties die we na élk event krijgen:

 • Mailtjes met bedankjes
 • Facebookpriveberichten met foto’s
 • Telefoontjes over hoe leuk het was

En natuurlijk zit er soms, heel soms, een reactie bij van iemand die een iets andere verwachting had. Maar dan doen we er alles aan om te zorgen dat diegene volgende keer dubbel zo enthousiast is.

Ondernemen moet leuk zijn en wij dragen daar met liefde aan bij.

De spelregels

 • Je bent elke keer op een andere leuke locatie, maar wel in je regio
 • Je komt op inschrijving, dus als je een keer niet kunt, geen probleem
 • Je zult vaak bekende gezichten zien maar minstens net zo veel nieuwe
 • Er is altijd een lidmaatschap die past bij jouw wensen

Wij geloven niet in stilstaan, en jij?

Wij geloven in ondernemerschap. In zelf het heft in eigen hand nemen. Je bent niet voor niets ondernemer geworden, right?

Stel dat er een plek is waar je gelijkgestemden ontmoet, je je blijft ontwikkelen én waar je onderneming beter van wordt, zou je je daar dan bij aansluiten?

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.