MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Arne Heitmeijer

Review van een oud-lid

Ondernemers in Bedrijf (OiB) biedt een heel creatief programma, dat vind ik zeer prettig! De keuze is groot, top. Je onderneemt om te verbinden. Mijn wens is dat er grotere organisaties aansluiten maar volgens mij slaat OiB deze weg al in, deze partijen zijn fijn als sparringpartners. Kijk, omzet is belangrijk maar het gaat om de mensen, de gedachten… Het is fijn om een netwerk te hebben, om mee te sparren, omzet te genereren, kennis te vergaren en te delen, maar ook bij technische of organisatorische problemen zodat je weet bij wie je de hulpvraag kunt stellen!

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.