MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Edwin Bouw

Armaere

Netwerken is de manier om naamsbekendheid te verwerven in de regio. De keuze voor Ondernemers in Bedrijf was snel gemaakt.

“Vanaf het moment dat ik in Apeldoorn werk, wilde ik mijn lokale netwerk versterken. Hoe pak je zoiets aan? Er zijn talloze netwerkclubs en bijeenkomsten, maar hoe leer je elkaar nu echt kennen? Angelina Padilla adviseerde mij eens om een bijeenkomst bij te wonen en vanaf dat moment wist ik het zeker: Armaere en Ondernemers in Bedrijf zijn een goede match. Ondernemers in Bedrijf is een actief en bruisend netwerk dat heel laagdrempelig is.

De opkomst bij de events ligt hoog, zodat je elke keer nieuwe ondernemers ontmoet. Daarnaast is er een trouwe achterban, dus je creëert echt een band met elkaar. Ik denk dat dit in het bijzonder op de Veluwe belangrijk is. Als geboren en getogen Veluwenaar weet ik dat het belangrijk is om elkaar eerst te leren kennen, voordat je zaken gaat doen.”

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.