MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Eric en Anja Klompenhouwer

Review van een oud-lid

Met onze komst in de regio Rheden en Brummen hadden we ook behoefte om met regionale ondernemers in contact te komen. Vanaf 2015 zijn we lid van Arnhem in Bedrijf. Arnhem in Bedrijf ervaren we als een informele, gezellige maar ook effectieve netwerkgroep. Er worden doeltreffende avonden georganiseerd, interessante onderwerpen aangekaart. Zo hebben we gespeeddatete om nieuwe contacten op te doen en elkaar beter leren kennen door een kijkje bij elkaar in het bedrijf te nemen. Het is altijd een leuke gelegenheid om te horen waar bij anderen de passie vandaan komt.

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.