MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Ineke Jonker

Stichting Present - Apeldoorn

Present Apeldoorn valt op, als het gaat om het leggen en onderhouden van relaties met ondernemers. Sinds twee jaar is Ineke Jonker actief in Apeldoorn om het bedrijfsleven te koppelen aan Present. Ineke werkte jarenlang als commercieel medewerker buitendienst. “Heerlijk en supercommercieel werk. Toen zag ik de vacature voor Present langskomen – ‘dat ben ik’, dacht ik. Al langer had ik het gevoel dat ik iets miste in mijn werk, zonder dat ik daar precies de vinger op kon leggen. Anders dan je misschien zou denken, is de wereld waarin ik nu werk niet heel anders dan van wat ik deed. Ik sta nog steeds in nauw contact met ondernemers. En door mijn werk als medewerker buitendienst begrijp ik waar behoefte aan is binnen een organisatie. Bedrijven zijn vaak op zoek naar manieren om maatschappelijk betrokken ondernemen vorm te geven. Daar kunnen wij met Present een gepaste invulling aan geven. In overleg met de groep zoeken wij een project wat bij hen past.”

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.