MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Rene Metz

Review van een oud-lid

 “Vooral voor startende ondernemers is netwerken van heel groot belang. Maar ga wel met een open houding naar netwerkbijeenkomsten. Ga erheen om wat te leren en om zelf te delen, te kijken of je iets voor anderen kunt betekenen. Bedenk: ''wie zou ik blij kunnen maken met wat ik te bieden heb''. ''Blijf daarbij wel dicht bij jezelf, laat ook niet over je heen lopen.'' 

''Bied (een stukje van) je dienst gratis aan bij een opdrachtgever voor wie je graag zou willen werken. Het initiatief ligt dan bij jou. Je zegt feitelijk ''ik denk dat ik jou iets waardevols te bieden heb, en dat wil ik je bewijzen.'' Dat wat je biedt moet meerwaarde hebben, en je moet duidelijke afspraken maken met de opdrachtgever. Zoiets kost je tijd, maar die tijd heb je als startende ondernemer. Je portfolio wordt er beter van, en als jouw dienst echt goed is, dan heb je er een ambassadeur of een klant bij.''

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.