MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Tom Haggeman

Straetus Incasso - locatie: Achterhoek

Netwerken is de spil van mijn onderneming. De naam Tom Haggeman moet in één adem genoemd worden met incasso. "Oh, die man die geld voor je binnenhaalt, vriendelijke jongen. Ken je hem al?" Netwerken is het leren kennen en het ‘leren van’ van nieuwe mensen. Inspiratie opdoen en zaken doen. Ondernemers in Bedrijf laat zien hoe dat gaat. Mensen uit verschillende branches bij elkaar brengen ‘om elkaar te leren kennen’ tijdens verschillende evenementen. Ondernemers in Bedrijf en Straetus Achterhoek werken regelmatig samen. Zij kunnen zich focussen op het organiseren van evenementen en sales beoefenen, waar wij zorgen dat het debiteurenbeheer op orde is. Ik ben Tom Haggeman, uw klantvriendelijke incassoman ;-) 

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.