MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Vivian van der Ven-Pinkster

Review van een oud-lid

Ik vind het leuk om mensen te leren kennen, andere ondernemers ons park laten zien, zodat zij onze ambassadeurs worden. Ik had meteen een leuke connectie
met Stéphanie, de regiomanager van Ondernemers in Bedrijf. Hoe zij naar netwerken kijkt, zo zie ik dat ook. Het gaat erom dat je elkaar verder kunt en wilt helpen, bereid bent je netwerk met elkaar te delen. Dat doe je op basis van vertrouwen, dat doe je zomaar niet voor iedereen. Voor mij is netwerken iets anders dan met visitekaartjes strooien. Als mensen op die manier op me afkomen, haak ik meteen af. Ik wil mensen echt leren kennen, weten wat iemand doet en wat iemand drijft. Na verloop van tijd kom je elkaar vaker tegen, dan bouw je vertrouwen op en dan ga je kansen zien voor elkaar. Zo word je elkaars ambassadeurs.

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.