MYN is per 1 juli 2022 de nieuwe naam van de samenvoeging van Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Businesstribune.

Soorten netwerkevenementen

Elke regioclub heeft 6 tot 8 netwerkavonden per jaar. Altijd op een andere locatie en altijd met een ander programma. Hieronder vind je de meest voorkomende soorten netwerkevenementen. Heb je vragen of suggesties? Neem gerust contact met ons op. 

Speeddaten

“Wat nou als ik de ander niets te vertellen heb?”

Speeddaten, het roept bij voorbaat gemixte reacties op. Maar na élk event waarbij we gaan speeddaten is nagenoeg iedereen enthousiast!

  • “Ik kende hem al wel, maar dit wist ik écht niet van hem!”
  • “Als je mij vraagt wat ik het leukste event vond van MYN is dat het speeddaten. Ik zat toen met iemand aan tafel die zo fascinerend en boeiend kon vertellen, ik ben dat nooit meer vergeten. En het werd nog een mooie samenwerking ook!”
  • “Eerst dacht ik dat het ongemakkelijk zou worden, maar het was juist veel makkelijker om met iemand in gesprek te komen dan aan zo’n statafel.”

Dus, overtuigd?

Speeddaten is geschikt bij bedrijven die beschikking hebben over meerdere tafels binnen een ruimte. Speeddaten kan met 2 tot 5 mensen per tafel.

Bedrijfsbezoek

Of vind je dat je vaak genoeg bij andere bedrijven komt?

Gelukkig heb je in dit geval een ander doel. Je krijgt een kijkje achter de schermen bij bedrijven waar je normaalgesproken misschien niet komt. Een mooi voorbeeld is Holland Casino. De beveiliging is indrukwekkend, maar tijdens het ‘spel’ merk je daar helemaal niets van.

Een mooie gelegenheid om een hoop inspiratie op te doen en de avond af te sluiten met het leren kennen van andere ondernemers, uiteraard met een hapje en een drankje.

Expertsessie

Het wiel is toch al uitgevonden?

Veel situaties die je als ondernemer tegenkomt zijn niet nieuw meer. Vaak zijn er andere ondernemers die zich erin hebben vastgebeten, er goed in zijn en jou zó verder kunnen helpen. Je kunt je zelf in de materie verdiepen, maar dat kost enorm veel tijd die je vaak niet hebt. Dan is het toch veel effectiever om naar de expert te luisteren?

“Ik was al volledig in de boeken en cursussen gedoken, het kostte uren! Maar toen de onlinemarketingexpert mijn website zag had hij binnen 30 minuten al een hoop quick wins gevonden en die hebben me nu al klanten opgeleverd. Ik had m’n tijd effectiever kunnen besteden…”

Tijdens een expertsessie kan een bedrijf of ZZP'er tips en trucs presenteren die andere ondernemers helpt met hun onderneming.  

Kookworkshop

Weet je waar koken goed voor is, ongeacht of je het kunt of niet? Mensen leren kennen én lekker eten. Als we het hebben over eten: dé verbindende factor. Niet per se van ondernemers.

Maar gewoon, van ieder mens.

Kookworkshops zijn geschikt voor bedrijven die - verrassend - kookworkshops aanbieden. Maar het is bijvoorbeeld ook leuk om een locatie, zoals een keukenshowroom, te gebruiken voor kookworkshops. 

Netwerkspel

“Verrassend!” “Interessant!” “Onverwachts!”

Van nature trek je sneller naar de een dan naar de ander. Maar hoe bevooroordeeld is dat? Door het inzetten van een netwerkspel kom je gemakkelijk in contact met andere ondernemers. Ook ondernemers die misschien niet je eerste keuze zouden zijn als gesprekspartner kunnen zorgen voor fantastische contacten. Wij kunnen het weten ;-)

Er zijn meerdere netwerkspellen. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: makkelijk in contact komen met een ander. Netwerkspellen zijn geschikt om te geven op nagenoeg iedere locatie, omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Of er nou 1 ruimte is of meerdere ruimtes zijn: met netwerkspellen heb je altijd een leuke avond. En dan hebben we het niet over ganzenbord. Al kan dat op z'n tijd ook leuk zijn. 

Stadswandeling

Een stadswandeling saai? Dan heb je die van ons nog niet meegemaakt.

Behalve de broodnodige - maar echt wel interessante (en historische) - informatie krijg je gratis en voor niets nog een hoop overbodige informatie toe. Van mooie verhalen en historische feiten tot hele familiegebeurtenissen, wijsheden en liedjes. Onderweg breid je je netwerk op een onverwachtse manier uit.

Wijnproeverij

Rood, wit en rosé. Wijn!  

De keuze uit wijn lijkt simpel. Maar er zijn alleen voor rood al honderden keuzes. De druifsoorten, de streek, het jaar, de rijping. Al deze elementen zijn van belang en geven de wijn typerende karaktereigenschappen. Er komt dus heel wat kijken bij het kiezen van de juiste wijn! 

Eigenlijk net als bij ondernemers. Typerende karaktereigenschappen en talenten. Wiens karaktereigenschappen leer jij deze netwerkavond kennen? 

MVO

Een netwerkevent die je – minstens – op de terugweg nog even bezighoudt…

Je bent aangesloten bij een netwerkclub om in ieder geval nieuwe mensen te leren kennen die jou en je onderneming verder kunnen helpen. Tijdens dit netwerkevent leer je andere ondernemers kennen én help je anderen weer een paar stappen vooruit.

Voelt het niet enorm fijn dat jij de mogelijkheid hebt om iets voor een ander te doen?

Brainstormsessie

Einstein was een geniale man. En daarnaast staat bij bekend om zijn alom geroemde quotes.

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.” Albert Einstein

Het komt je vast bekend voor dat je ellenlang over hetzelfde kunt nadenken. Zonde van je tijd, nietwaar? Stel dat je een groep van ondernemers om je heen zou hebben die ontzettend bereid zijn om mee te denken? Je kunnen helpen met hun kennis en ervaring? Zou je dat verder helpen?

Een brainstormsessie is geschikt voor meerdere type locaties. Bijvoorbeeld vergaderruimtes, theaterzalen of conferentiezalen. 

Nodig een andere ondernemer uit

Wil je een andere ondernemer laten ervaren hoe effectief netwerken is? Nodig hem of haar kosteloos en vrijblijvend uit voor één van onze netwerkevents.

Wij sturen een automatische uitnodiging naar het e-mailadres die jij invult. Verder gebruiken we het e-mailadres niet. Je kunt zelf een persoonlijk bericht toevoegen.

We zijn flink vertegenwoordigd

Je vindt ons nu nog voornamelijk in het oosten van Nederland, maar er komen steeds meer regioclubs bij.