Coherent Ondernemen, doen wat jou drijft!

Coherent Ondernemen, doen wat jou drijft!

Wil jij ook innovatie, ontwikkeling en groei in jouw onderneming krijgen? Dan is coherentie het geheim van de smid.

Moeilijk? Nee hoor. Iedereen kan het leren. In de vorm van een doelgerichte en praktische workshop neem ik je op 27 januari 2022 mee op reis. In een interactief programma ontdek je samen met andere ondernemers hoe je jouw onderneming naar een hoger plan kunt tillen.

In het eerste deel van de workshop Coherent Ondernemen gaan we aan de slag met de impact die jij levert voor jouw klant. We zoomen in op wat je hen aanbiedt, wat je voor hen doet en wat jou uniek maakt hierin. In het tweede deel van de workshop kijken we naar de rol van jou als ondernemer.

Je zult ervan versteld staan hoe de puzzelstukjes samenvallen en hoe je het geleerde heel praktisch toe kunt passen in jouw bedrijf.

Schuif jij ook aan?

Tijden van het programma

  • Start: 13:00 
  • Eind: 17:00 

Over de trainer Andrea de Boeij 

Met mijn achtergrond als general manager help ik je bij het neerzetten en inrichten van de juiste organisatiestructuurcultuur en bij het ontplooien van leiderschap. Zo ontwikkelen we meerwaarde voor jouw klant en verankeren we deze in de onderneming.

Als ondernemingscoach werk ik met ondernemers, ga met teams aan de slag of coach mensen individueel. Afhankelijk van wat er nodig is, werk ik daarbij met verschillende methoden, waaronder het Coherence Model.