Regiomanager van jouw regioclub

Vind je het leuk om dingen te regelen, ben je graag onder de mensen en vind je het een win-winsituatie om te netwerken? Dan hebben wij de ideale functie voor je. We zijn op zoek naar een regiomanager.

Wie zijn wij?

MYN is een netwerkclub voor ondernemers. We organiseren leuke netwerkevenementen in 5 verschillende versies:

  1. Dagevenementen
  2. Avondevenementen
  3. Netwerken tijdens sportevenementen
  4. Online meetings
  5. Trainingen

Dat doen we verspreid over 13 regioclubs. Daarom zijn we op zoek naar regiomanagers.

Wie ben jij?

Onze regiomanagers zijn de spil van de regio. Jij brengt onze leden met elkaar in contact, je nodigt nieuwe gasten uit om kennis te komen maken tijdens een netwerkevent en je bent aanwezig tijdens de netwerkevenementen in jouw regioclub.

Je kunt je voorstellen: dat wordt één gezellige bedoeling. En daarnaast nuttig ook. Dat is de beste win-winsituatie die je je kunt voorstellen toch?

De dag van een regiomanager…

… die bepaal je zelf.

Jij bepaalt zelf hoe je je werk indeelt

Meestal hebben onze regiomanagers namelijk ook een andere baan. De rol van regiomanager is een parttimefunctie en we hebben een paar randvoorwaarden:

  • Je bezoekt ieder lid minstens een keer per jaar.
  • Je hebt met ieder lid jaarlijks 2/3 keer contact tijdens de evenementen.
  • Je gaat op zoek naar nieuwe leden – waar wij je bij ondersteunen natuurlijk.
  • Je bedenkt leuke evenementenlocaties en gaat samen met het kantoorteam aan de slag om een mooi programma neer te zetten – we hebben een eigen schrijver, dus teksten schrijven hoeft niet, tenzij je het leuk vindt.
  • Je gaat natuurlijk ook naar de evenementen in je regioclub toe.

Met 4-6 uur in de week dekt het in de meeste gevallen de lading. Maar dat laten we helemaal aan jou over.

Over je nieuwe collega’s

Het MYN-team bestaat in de basis uit Mark Reinders, Richard Bender en Kimberley Stein: drie ervaren ondernemers die 110% achter ‘netwerken’ staan, om 1.001 redenen.

Daarnaast werken we – natuurlijk – met anderen samen. Je gaat onder andere samenwerken met andere regiomanagers. En ons doel? Het vooral gezellig hebben en daar leuke dingen mee in beweging brengen.

Wat levert het je op?

Je kunt een leuke extra boterham verdienen! Daar vertellen we je tijdens een afspraak meer over, want het hangt natuurlijk af van welke regio je graag wilt en of dat een nieuwe is of een bestaande.

Daarnaast ben je ook vrij om al onze trainingen te volgen die we maandelijks in MYN Trainingscentrum organiseren. Zo heb je niet alleen een leuke extra boterham, maar word je er ook nog slimmer van ;-)

Je kunt op twee manieren bij ons aan de slag: als franchisenemer of als ZZP’er.

Laten we praten!

Getriggerd? Nieuwsgierig? Zin in?

Laten we er binnenkort samen eens een uurtje over praten!

Neem contact op met Kimberley via kim@myn.nl. Stuur asjeblieft geen motivatiebrief met CV, maar laat me vooral weten wat jouw wensen zijn en kracht is.