Aankondiging: samenwerking drie netwerkclubs!

Leestijd: 0 minuten

Ondernemers in Bedrijf, De Netwerkvloer en de Business Tribune Networking Events slaan de handen ineen. En niet zomaar, maar we zullen voortaan als één front netwerkevents gaan organiseren onder de naam MYN, wat staat voor Mind Your Network.

En dat is exact wat we doen: wij denken aan jouw netwerk. Hoe kunnen we dit op een waardevolle manier inzetten om je onderneming te laten groeien? Wie heb jij nodig? En wie kan jij helpen?

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is samenwerking in onze ogen essentieel. MYN is de plek waar ZZP’er, MKB’ers en groot zakelijk elkaar ontmoeten. De plek waar jij als ondernemer zelf bepaald waar, wanneer en met wie je in contact komt. Onze uitgebreide pakketten zorgen er namelijk voor dat je altijd een netwerkevent kunt vinden die perfect bij jouw en je bedrijf past.

Flexibel, ongedwongen, gevarieerd, waardevol en vooral ook ontzettend leuk! Want netwerken hoeft niet saai, eng, geforceerd of langdradig te zijn. MYN helpt je vooruit door leuke bedrijfsbezoeken te organiseren, speeddate sessies te houden op MYN Netwerkvloer en door je de kans te geven op geweldige inspirerende locaties nieuwe mensen te ontmoeten. De oprichters Mark Reinders, Richard Bender en Kim Stein leggen uit hoe het werkt.

De voordelen van MYN 

  • Meerdere netwerkevents per jaar binnen één pakket
  • Het verkrijgen van een groot netwerk binnen en buiten je regio
  • Laagdrempelige events!
  • Netwerken op topsportniveau!
  • Flexibele keuze uit eventdata, locaties en doelgroep
  • Gratis toegang tot ons online platform
  • Kosteloze netwerktrainingen op maat
  • Kennismaken met andere bevlogen ondernemers!

Mark Reinders – Commercieel directeur: “Passie voor mensen”

Mark Reinders is een echte Achterhoeker die graag langs de zijlijn staat als voetbaltrainer. Als verbinder pur-sang staat hij echter het liefste op de middenstip: tussen de mensen. Exact de reden waarom hij besloot in het MYN project te stappen:

“Van jongs af aan ben ik een allemansvriend. Ik weet niet anders dan dat ik het leuk vind om met mensen om te gaan, de verschillen in mensen te ontdekken en omgaan met een diversiteit aan mensen. Die passie voor mensen zorgt ervoor dat het me enorm veel voldoening geeft om anderen te helpen en met elkaar in verbinding te brengen.”

Opleiding en ervaring

Mark was voordat hij als directeur tot MYN toetrad al zeer actief in ondernemersland. Dat avontuur begon met een eigen sportzaak, ging via de Netwerkgroep en Netwerken.nl naar De Netwerkvloer en dat resulteerde al snel in MYN. Van jongensdroom tot netwerkclub met een gezonde ambitie, iets dat perfect past bij zijn grootste hobby: voetbaltrainer zijn.

“MYN is echt een droom die uitkomt. Want ik ben er ook wel achter gekomen dat het ontmoeten en verbinden van mensen grenzen kent. Om dat echt goed te kunnen doen, zul je moeten samenwerken en dat is precies wat wij nu aan het doen zijn. Samenwerken aan het verbinden van mensen. Want als je goed bent voor een ander, dan word je zelf ook geholpen.”

Richard Bender – Operationeel directeur: “MYN zorgt dat ondernemers elkaar vinden”

Richard Bender groeide op in pioniersland Flevoland en heeft die pioniersgeest omarmd. Altijd zoeken naar nieuwe kansen en die mogelijkheden met anderen verder uitwerken. Daarbij blijft het niet bij plannen en dromen: er worden continu concrete, haalbare en duidelijke doelen gesteld.

Opleiding en ervaring

Iets dat tijdens zijn opleiding Journalistiek & Communicatie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle werd ingezet. Een proces dat bij zijn werkzaamheden voor onder meer NOS Studio Sport en SBS 6 Broadcasting verder werd geperfectioneerd. En wat bij het organiseren van netwerkevents met een sportief karakter allemaal samenvalt met die persoonlijke doelstelling.

“Ik ben altijd heel competitief geweest en ga in alles voor de winst. Sport is dan ook een passie die niet uit mijn leven weg te denken is. En sport verbindt als geen ander. Hoe verschillend we ook zijn, tijdens het WK voetbal of op de Olympische Spelen juichen we allemaal voor Nederland. MYN is de ondernemers equivalent van dat gevoel: wij brengen mensen samen en zorgen ervoor dat ondernemers elkaar ontdekken, vinden en versterken. En dat gevoel staat voor mij gelijk aan het winnen van een wedstrijd.”

“We hebben elkaar allemaal nodig”

Belangrijk onderdeel van MYN is flexibiliteit en diversiteit.

“Die kenmerken passen ook goed bij mijn karakter. Mensen zijn voor mij allemaal gelijk, iedereen is mooi op zijn of haar manier. En iedereen verdient een kans. Daarom ben ik zo blij dat MYN er is voor ZZP’ers, het MKB en de grootzakelijke markt. Want of je nou een startup bent of CEO van een multinational. We hebben elkaar allemaal nodig.”

Kim Stein – Directeur Marketing & Communicatie: “Helpen het beste bij iemand naar boven te halen”

Kim Stein is dochter van een Haagse familie, maar verhuisde op haar 6e richting de Achterhoek. Als kind al bleek ze over een gezonde dosis creativiteit en ambitie te beschikken. Vanuit haar passie om te organiseren, te verbinden en vooral te ontdekken ontpopte zij zich als een online marketingexpert met gevoel voor ondernemerschap.

Opleiding en ervaring

Ze volgde een HBO-opleiding Communication and Multimedia design, maar ontwikkelde haar vaardigheden op een veel breder vlak. Vooral door heel veel te doen, heel veel met ondernemers te praten en veel te lezen.

“Ik heb het altijd enorm interessant gevonden hoe je mensen kunt helpen het beste bij zichzelf naar boven te halen. Al snel kwam ik erachter dat digitalisering ervoor zorgt dat processen versneld worden. Hierdoor krijgen mensen de kans meer uit zichzelf te halen, meer voor een ander te betekenen en om te doen wat je het liefste doet.”

“De wereld mooier maken”

Een visie die zich ontvouwde toen ze als online marketeer werkte en zich alle facetten van dat vak eigen maakte.

“De ondernemers waarbij ik aan tafel zat om hun online strategieën uit te werken, vond ik direct al interessant en leuk. Het zijn allemaal mensen die ergens voor gaan, een passie hebben die ze dagelijks uitdragen en daar ook echt wat mee doen. Door dat soort type mensen samen te brengen, kunnen we samen de wereld mooier maken. En dat is precies wat MYN voor ogen heeft: ondernemers echt helpen bij het ontwikkelen van zichzelf, hun onderneming en de kwaliteit van hun netwerk. Dat ik daaraan mag bijdragen, maakt mij superblij.”

MYN toegevoegde waarde

Nu vraag jij je misschien af 'Wat kan ik als ondernemer dan nog toevoegen aan MYN?'. De toegevoegde waarde van jou als onderdeel van dit netwerk is enorm! Ten eerste help je jezelf door in je eigen regio of binnen je eigen focusgebied nieuwe mensen te leren kennen.

Daarnaast breng je mensen die in jouw netwerk zitten in contact met de ondernemers in het MYN netwerk. Combineer je die twee? Dan spreken wij van een rasondernemer die omkijkt naar zijn of haar netwerk. En daarom zeggen MYN leden ook volmondig: Mind Your Network!

Stap voor stap

Stap voor stap kom je de namen Ondernemers in Bedrijf, de Netwerkvloer en de Business Tribune steeds minder vaak tegen en zie je MYN voorbij komen. The saga continues... 


Kim Stein


Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN