Bert Wansink - Trainings- en Inspiratiecentrum de Rosse

Leestijd: 0 minuten
MYN

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf en is ouder dan 31 december 2018

... 

Wie ben je?

"Bert Wansink (42), vader van 3 kinderen (9 en 10). Na 15 jaar ondernemer te zijn geweest binnen de supermarktwereld (geprolongeerd beste zelfstandige supermarktondernemer van Overijssel) een switch gemaakt naar het begeleiden en inspireren van ondernemers. Vanaf 2011, na een verbouwing van 1.5 jaar, de trotse eigenaar van trainings- en inspiratiecentrum De Rosse in Bathmen. Mijn passie ligt in het begeleiden van (vooral) ondernemers in het helpen zoeken naar hun focus (priv? en zakelijk) zodat zij weer grip krijgen op hun leven."

Wat doe je met het bedrijf?

"Ik begeleid ondernemers in het vinden van hun eigen antwoorden op vragen die bij hen leven. Iedere keer een uniek verhaal met een persoonlijke uitkomst. Even uit de dagelijkse praktijk en samen op zoek naar de passie, het gevoel en dus ook de energie van de ondernemer. Verder verhuur ik mijn totale erf voor allerlei evenementen, van trainingen tot bedrijfspresentaties en relatiedagen."

Waar ligt jouw onderscheidend vermogen?

"De klant bepaalt. Voor een evenement wordt er veel tijd gestoken in de finetuning om de sfeer en uitstraling passend te maken bij het gevoel van de klant. Wanneer mogelijk maak ik hierbij veel gebruik van de natuurlijke omgeving. Bij het coachen is het niet anders. Ik schakel mee met de klant. Al kan ik gebruik maken van mijn ervaringen in familiebedrijven, overnames, verkoop- en kooptransacties en de menselijke factoren die hierin mee spelen, het zijn de ervaringen van de klant die zijn weg bepalen. In alles wat ik doe is de rode draad; zorgen dat iedereen met een goed gevoel en vol energie en ideeën van het erf afgaat."

Omschrijf het bedrijf in 3 tot 5 woorden

"De sneeuwkettingen voor ondernemend Nederland!"

Hoe zie je jouw bedrijf over 5 jaar?

"De Rosse is bekent bij trainend Nederland en derhalve volop in bedrijf om groepen te inspireren. Daarnaast weet ondernemend Nederland mij ook te vinden voor coaching en begeleiding op diverse vlakken."

Wat vindt je van komst van Deventer in Bedrijf?

"Deventer in Bedrijf is netwerken zoals netwerken bedoelt is. Ongedwongen en ongecompliceerd schakelen met andere actieve ondernemers. Derhalve dus een welkome aanvulling op bestaande netwerken."


Eigenaar
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Interview met een lid