Chris Stuurop - Beachclub NU

Leestijd: 0 minuten
MYN

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf en is ouder dan 31 december 2018

... ​​​​​​​

Wat is Beachclub NU?

"Beachclub NU aan Bremerbergdijk 10 is een modern en veelzijdig restaurant aan het water waar je dagelijks kan eten, drinken, loungen en genieten. Daarnaast is het een perfecte locatie voor feesten, partijen, trouwerijen, vergaderingen en presentaties. Het bedrijf wordt gerund door 5 personen waarvan 3 actief en 2 op de achtergrond. Ze werken fulltime achter de schermen."

Hoe is Beachclub Nu onstaan?

"Het begon allemaal met de gedachte: "Hoe zouden wij dit anders kunnen doen?" Dit gebeurde tijdens een moment op het terras, toen het restaurant nog van een andere eigenaar was."

Waar onderscheidt Beachclub NU zich in?

"We hebben een prachtige unieke locatie in de regio. Daarnaast vinden wij het belangrijk om laagdrempelig te blijven, back to basic. Er is een goede aansturing bij het personeel, alles is te overleggen en we zijn erg flexibel. Daarnaast is de kwaliteit van het eten en drinken hoger dan de prijs. Het eten is geen massaproductie."

Waar bent u vooral trots op?

"In de weekenden zitten we vaak vol. Ook zien we een stijgende lijn bij de bezoekers die doordeweeks komen en de bezoekers die onze zalen of terras afhuren voor feesten, partijen en trouwerijen. Daarnaast ben ik zelf erg trots op ons personeel, omdat ze meegaan in ons enthousiasme."

Wat is uw toekomstbeeld voor Beachclub Nu?

"Wij zien graag dat de naam een begrip is geworden in Nederland, dat het bekend is geworden door de prachtige locatie en wat er allemaal mogelijk is."

Wat zijn de openingstijden?

"Iedere dag vanaf 11:30 uur Vanaf 1 oktober 2012 t/m 29 april 2013 zijn wij op de maandag en dinsdag gesloten. (Wij zijn wel geopend voor feesten en partijen)"


Eigenaar
MYN

Website
Horeca Interview met een lid