De heer Stalknecht - Oosta Personele dienstverlening

Leestijd: 0 minuten
MYN

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf en is ouder dan 31 december 2018

... 

Kun je wat meer vertellen over Oosta Personele dienstverlening?

"Onze persoonlijke benadering is erop gericht de juiste mensen op het juiste moment op de juist plek te krijgen. Niet meer en niet minder. Dat past bij onze no-nonsense aanpak. Iedereen tevreden. Onze slogan is: Voor personeel dat werk! Het heeft een dubbele betekenis. Het slaat op ons personeel en op onze uitzendkrachten! Oosta Personele Dienstverlening richt zich op de sector bouw, grond- weg en waterbouw, sloop- en asbestverwijdering, groenvoorziening, productie en techniek. Op gevoel doe je zaken!"

Waar onderscheidt Oosta Personele dienstverlening in?

"De organisatie kenmerkt zich door zeer korte lijnen en veelzijdig personeel, waardoor ze makkelijk inzetbaar zijn. We zijn regionaal goed bekend. De meeste mensen in onze regio weten wie we zijn. Onze klanten krijgen volop aandacht!"

Wat is je toekomstbeeld?

"Veiligheid is een van de belangrijke waarden die bij ons komende jaren veel aandacht krijgt. Het is ontzettend belangrijk dat het voor ons personeel en uitzendkrachten veilig is om te werken. Wij zijn bezig om hiervoor het certificaat VCU (Veiligheid Checklist Uitzendbureau). Als het goed is hebben we dit gerealiseerd voor 1 maart 2014!"

Waar ben je naar op zoek als bedrijf?

"Wij zijn in principe niet op zoek, maar wij respecteren iedereen. Relaties onderhouden met de huidige klanten blijft wel altijd een belangrijk punt voor ons! We houden niet van agressieve acquisitie!"

Voor welk bedrijf heb je grote bewondering?

"Broshuis! Een echt familiebedrijf, die doorzetten! Ze laten zich niet leiden door de crisis en kijken op de juiste manier naar de toekomst!"


Directeur
MYN

Website
Uitzendbedrijven Interview met een lid