Eline Kouijzer: “Door jezelf te laten zien en echt interesse in anderen te hebben ontstaan er vanzelf mooie dingen.”

Leestijd: 0 minuten
E-Line Vision

Als er bouw- of verbouwplannen zijn, kunnen ondernemers 3D-ontwerper Eline Kouijzer van E-Line Vision inschakelen. Voordat er ook maar één paal geslagen is, kan deze Twentse onderneemster het verhaal achter een ontwerp laten zien. Door slim gebruik te maken van kleur en licht wordt een projectplan in één beeld treffend gevangen. Een waar kunstwerk dat gebruikt kan worden voor bouwprojecten, architectonische plannen en zelfs voor het optimaliseren van werkplekverlichting.

Over E-Line Vision

E-Line Vision is een 3D designbedrijf gespecialiseerd in Architectural Visualisation. Een 3D-beeld is zowel iets technisch als gevoelsmatig altijd een specialistisch kunstwerk. De combinatie van kleuren, de compositie en het implementeren van zaken als licht en ruimte maken een 3D ontwerp goed of niet.

Eline noemt het graag ‘Verkopen via beelden’. Als je wilt weten hoe een bed zal staan in een nog te bouwen huis of ben je benieuwd waar het bureau in je nieuwe kantoor het beste past? E-Line Vision combineert bestaande objecten met nog te realiseren projecten en plaatst elk gewenst object in een nog te realiseren woon- of werkomgeving. Zo zie je in één oogopslag hoe het eruit kan komen te zien en wat de mogelijkheden zijn.  

Over Eline Kouijzer

Vroeger, toen Eline anderhalf jaar was, was ze al gek op vormgeving. Onder MS-DOS, speelde ze een spel, dat je dinosaurussen steeds in een andere omgeving kunt zetten. Het idee voor E-Line Vision ontstond toen Eline haar vakantievideo’s aan elkaar begon te monteren. Daardoor kreeg de in Tubbergen woonachtige onderneemster interesse in alles wat met ontwerp, design en het creëren van beelden te maken heeft. Niet veel later kwam daar de fascinatie voor 3D bij. En dat was te danken aan een project waarin de wereldberoemde waterval van Escher voorbijkwam. In deze optische illusie lijkt het alsof het water zowel omlaag als omhoog stroomt door het gebruik van perspectief. 

Na haar studie als 3D mediavormgever in Enschede begon Eline in 2015 als zelfstandig ondernemer. Eerst in combinatie met vast werk om de nodige werkervaring op te doen, later volledig zelfstandig. Haar passie? Het bereiken van fotorealisme in de 3D-beelden voor architecten, interieurontwerpers, bouwers van exterieurs van gebouwen om daarmee het project voor de klant visueel te maken. Want daarmee kan het eindresultaat verbeterd worden en zullen de verkoopkansen voor dat project stijgen.

Netwerken

Eline besloot al snel om flink te investeren in marketing en netwerken. Allereerst omdat netwerken leuk is om te doen, maar vooral om ook andere ondernemers te spreken, hun ervaringen aan te horen en de samenwerking te zoeken. Eline probeerde diverse netwerkclubs, maar koos voor MYN omdat een lidmaatschap weinig verplichtingen kent en veel vrijheid biedt in het zelf kiezen van netwerkmomenten en type netwerkevent.

Eline ziet netwerken niet als een manier om nieuwe opdrachten binnen te slepen, maar een plek om haar werk te promoten.

Eline is op de MYN events aanwezig onder het motto: “Door jezelf te laten zien en echt interesse in anderen te hebben ontstaan er vanzelf mooie dingen.”

Lord of The Rings

Zo heeft ze tijdens een netwerkevent een 3D ontwerper ontmoet die meegewerkt heeft aan de film ‘The Lord of the Rings’.

“Hij had voor deze film kaskraker de bottenstructuur van de adelaar in de film ontworpen zodat de vliegbeweging er in de film heel natuurlijk uitziet. Dat was zo ontzettend leuk om te horen, dat vergeet ik niet snel meer en inspireert mij nog vrijwel dagelijks om mezelf door te ontwikkelen in mijn werkzaamheden voor E-Line Vision. Want wie weet mag ik zelf ooit adelaars laten vliegen en denderende dinosaurussen voorbij laten denderen in een film!”

Contactgegevens 

Bedrijfsnaam: E-Line Vision
Adresgegevens: Pancratiusstraat 4, 7651 BD Tubbergen
Regioclub: Twente
Website: https://www.e-linevision.nl/
E-mail: eline@e-linevision.nl
LinkedIn:   https://www.linkedin.com/in/eline-kouijzer


Eline Kouijzer
E-Line Vision

Website
Zakelijke dienstverlening Interview met een lid