Emil Roosen - H4 Mobility

Leestijd: 0 minuten
MYN

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf en is ouder dan 31 december 2018

... 

Wie is Emil Roosen?

Sinds november 2011 is Emil Roosen Commercieel Directeur bij H4 Mobility, maar is in totaal al ruim 7 jaar werkzaam in deze branche.

Wat is H4Mobility?

H4 Mobility is een leasemaatschappij waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Ze hebben een nieuwe en innovatieve kijk op autorijden. Het team bestaat uit 7 mensen. Ze werken vanuit een regionaal karakter, maar sinds de groei in 2010 ook landelijk. Bij H4 Mobility zit je niet vast aan een star contract, maar kun je achteraf per gereden kilometer betalen, waardoor klanten een helder inzicht hebben van hun kosten. Emil denkt dat hierdoor ook dat het traditionele auto leasen op den duur verdwijnt en de vraag naar flexibel leasen toeneemt. H4 richt zich op bedrijven met een diversiteit aan vervoersmiddelen. Er wordt uitsluitend business to business gewerkt met als voornaamste doel het verduurzamen van wagenparken. Hiervoor maakt H4 Mobility een mobiliteitsplan dat past bij uw bedrijfsvoering.

Welke veranderingen zijn er in jullie branche merkbaar?

"Vroeger was een auto veel meer emotie en werd een auto als statussymbool gezien. Tegenwoordig wordt er ook rekening gehouden met de zuinigheid van een auto en de bijtelling." Zo is een beperkte CO? uitstoot een vast aspect in onder andere aanbestedingen. Dit stuk maatschappelijk ondernemen beheerst H4 in alle facetten. Emil: "Wij onttrekken met een intelligente oplossing in de auto niet alleen de kilometers, maar maken ook de CO? uitstoot meetbaar. Wij analyseren de klantbehoefte en beoordelen tegelijkertijd de mobiliteitsinzet. Daarna bepalen wij gezamenlijk de strategie op het gebied van mobiliteit. Kostenbesparingen van minimaal 20% zijn geen uitzondering meer."

Wat vindt u van de komst van Deventer in Bedrijf?

"Netwerken is belangrijk voor een bedrijf en daarin moet je investeren. Ik hoop dat het een toegevoegde waarde is voor zowel H4 Mobility als voor andere bedrijven."


Commercieel Directeur
MYN

Website
Automotive Interview met een lid