Floor Dikkers - Talents Uitzendbureau

Leestijd: 0 minuten
MYN

Interview met Floor Dikkers eigenaresse van Talents uitzendbureau in Holten. Voor dit interview heb ik een afspraak met Floor Dikkers, 31 jaar, woonachtig met haar man en twee kindjes in Holten.

Waar staat Talents Uitzendbureau voor?

"Talents Uitzendbureau is een lokaal uitzendbureau gevestigd in Holten. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste match tussen klant en 'Talent' voor vaste en of tijdelijke functies. Wij geloven dat iedereen een Talent heeft, iedereen op zijn eigen niveau. Daarnaast zijn we een jong, ervaren en dynamisch team. We zijn betrokken, communiceren open en zijn oprecht geïnteresseerd in zowel de klant als het 'Talent'."

Hoe is Talents Uitzendbureau ontstaan?

"Na jarenlange werkervaring in de uitzendbranche en op afdeling detachering bij een Sociale Werkvoorziening begon het te kriebelen om voor mij zelf te beginnen. Ik heb mijn netwerk hier in de regio, ken de mensen, weet hoe ze denken en dat communiceert een stuk makkelijker. Daarbij was in Holten nog geen uitzendbureau. In oktober 2010 heb ik de sprong gewaagd en ben ik van start gegaan, geheel zelfstandig. Wij zijn met het bedrijf aangesloten bij het NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen."

Waarin onderscheiden jullie je?

"We zijn een klein lokaal bureau, we kennen de markt goed maar ook de mensen. Daardoor komen we tot een juiste bemiddeling. Daarnaast is iedere klant voor ons belangrijk!"

Hoe zie je de toekomst?

"Ik wil graag inspelen op de marktontwikkeling en daarin meedenken en advies geven. Daarnaast wil ik kleinschalig blijven zodat de service en betrokkenheid hoog blijft. Zo doe ik alle klantbezoeken zelf, dat vind ik heel belangrijk. Daardoor ben ik nog meer betrokken bij de klant, weet ik precies wat hij of zij zoekt en kan ik nog beter van dienst zijn."

Doe je veel aan netwerken?

"Ja, zo ben ik onder andere aangesloten bij Amicitia in Holten, de Holtense Handelsvereniging en de Holtense Industriegroep. En nu dus ook bij Rijssen Holten in Bedrijf. Daarnaast ben ik ook nog " vriend van de Triathlon" in Holten. Ik vind netwerken van groot belang voor de ontwikkeling van mijn bedrijf en vooral ook heel leuk. Je leert elkaar en daarmee een bedrijf op een informele manier kennen. Uiteindelijk gaat het erom dat je een wederzijds vertrouwen creëert."

Waarom ben je lid geworden van Rijssen Holten in Bedrijf?

"Ik denk dat het een uniek concept is door mee te kunnen 'kijken' bij de buurtregio's. Zo kan je naast je eigen netwerk je netwerk nog verder verbreden. Ondernemers in Bedrijf is laagdrempelig en daardoor ook voor vele bedrijven aantrekkelijk. Zo heb je een leuke, brede groep mensen bij elkaar. Daarnaast vind ik het een leuke enthousiaste club mensen!"


Eigenaresse
MYN

Website
Uitzendbedrijven Interview met een lid