Jeroen Veehof: “Slim koppelen van repeterende taken scheelt tijd én geld!”

Leestijd: 0 minuten
Service4IT

Service4IT is gevestigd in Goor. Vanuit die locatie helpt het bedrijf ondernemers bij het snel en accuraat verwerken van repeterende taken. Dit doen ze door het aanbrengen van systeemkoppelingen. Door dat proces te automatiseren kan Service4IT dubbel werk (en geld) besparen, ondernemers volledig ontzorgen en fouten voorkomen.

Eigenaar Jeroen Veehof: “Zo krijgen ondernemers meer tijd voor andere werkzaamheden die belangrijker en leuker zijn.”

Over Service4IT

Automatiseren is bij veel bedrijven al gemeengoed, maar de echte winst zit hem in het koppelen van systemen. Service4IT laat ondernemers de volgende stap in automatiseren zetten en koppelt programma's met Dialec, een universeel raamwerk. Dialec is veilig, betrouwbaar en wordt gebruikt door diverse bedrijven.

Jeroen: “Je hoeft daarvoor niets te installeren, dus superlaagdrempelig en gemakkelijk. Als er toch vragen zijn, dan zijn wij jouw aanspreekpunt en kunnen we je snel weer op weg helpen.”

Copy-paste kost áltijd onnodig veel tijd

Denk hierbij aan een koppeling tussen een boekhoudprogramma en een programma waarbij serviceorders worden ingevoerd. “In de praktijk zien we dat veel ondernemers dan met twee schermen werken en dan gaan copy-pasten. Dat kost ongemerkt best veel tijd. Iedere ondernemer die weleens een copy-paste actie doet, kan tijd en geld besparen door met onze automatiseringssystemen te gaan werken. Aan de hand van een vrijblijvende, eenvoudige berekening kunnen we nagaan hoeveel jij maandelijks gaat besparen na een relatief kleine investering.”

Over Jeroen Veehof

Jeroen Veehof is een echte programmeur die zich met hart en ziel inzet voor een goed werkende IT-omgeving. Voorheen deed Jeroen dit altijd voor een werkgever, maar sinds oktober 2021 helpt hij bedrijven vanuit zijn eigen onderneming: Service4IT en doet dat samen met Mariska Veehof.

“MYN is voor ons het ideale platform, omdat de events heel divers zijn en we dus ook een grote diversiteit aan ondernemers tegenkomen. Bovendien worden we vanuit MYN ook geholpen bij het leggen van contacten en dat is heel prettig, want netwerken voor Service4IT is tamelijk nieuw voor mij.”

Netwerken levert een hoop op 

Voor Service4IT en Jeroen is netwerken dé manier om zijn nog jonge bedrijf naamsbekendheid te geven en in contact te komen met ondernemers uit de regio Twente.

“Het contact met de klant vind ik erg prettig en dat is ook de reden dat ik voor mezelf begonnen ben vorig jaar. Netwerken via MYN betekent voor mij dat je met ondernemers in gesprek komt, dingen van elkaar kunt leren, samenwerkingen aangaan en als daar dan ook nog werk uit komt, is dat natuurlijk helemaal mooi.”

Samenwerken en netwerk uitbreiden

Jeroen hoopt tijdens de evenementen van MYN andere mensen enthousiast te maken voor het koppelingen van programma’s en bedrijfsprocessen voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

“Daar valt echt nog een wereld te winnen: laat je computer voor je werken, zeg ik altijd. Maar dat is zeker niet mijn enige doel tijdens het netwerken. Ik vind het ook gewoon leuk om op een laagdrempelige manier te horen hoe andere ondernemers hun bedrijf runnen en op die manier ook mijn netwerk uit te breiden. Ook zoek ik samenwerking met web- of grafisch designers, ICT-bedrijven of een dataverwerkingsbedrijf.”

Bedrijfsnaam: Service4IT
Adresgegevens: Klavermaten 23a
Regioclub: Twente
Website: www.Service4IT.nl
E-mail: jeroen.veehof@Service4IT.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/in/veeho


Jeroen Veehof
Service4IT

Website
Zakelijke dienstverlening Interview met een lid