Marieke Dooren General Manager - Hampshire Landgoedhotel Holthurnsche Hof

Leestijd: 0 minuten
MYN

NB: Dit blog is overgenomen van de oude website van Ondernemers in Bedrijf en is ouder dan 31 december 2018

... 

Wie ben je en wat doe je?

"Marieke Dooren General Manager van Hampshire Landgoedhotel-Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Al weer 13 jaar werkzaam voor Hampshire Hospitality. Binnen Hampshire Hospitality heb ik vele kansen gekregen en diverse afdelingen doorlopen, van groepsreserveringen, aansturing van de Front Office tot Revenu Management. Ik heb niet alleen binnen Twente gewerkt, maar heb voor een interim klus ook in Den Haag gezeten, daarna 1,5 jaar in Zutphen en nu sinds 1 januari 2013 op het prachtige landgoed van de Holthurnsche Hof."

Wat hebben jullie te bieden?

"Je zou bijna moeten vragen wat bieden we niet; Men kan niet zwemmen bij ons, maar verder, we hebben 57 luxe ruim opgezette hotelkamers, 17 multifunctionele zalen voor trainingen en vergaderingen. We zijn een offici?le trouwlocatie en er kan zelfs op het veld getrouwd worden. We hebben 2 prachtige terrassen welke een goed uitzicht bieden over het landgoed. We zeggen altijd dat als je op het terras zit, je weer even het vakantiegevoel terug hebt. Het restaurant heeft een moderne uitstraling en 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. Het veld kan exclusief gereserveerd worden voor Outdoor activiteiten."

Wie zou jij graag als klant willen bereiken?

"Onze doelgroep zijn bedrijven die op zoek zijn naar een rustige locatie voor een conferentie, vergadering of training met of zonder overnachtingen. Daarnaast de toerist, want de omgeving van Nijmegen heeft zo veel te bieden. Als laatste willen we ook graag de lokale markt op. Omdat bijvoorbeeld de Brasserie zich uitstekend leent voor een feest of partij, maar ook na een wandeling in het bos ontvangen we de mensen graag voor een kop koffie/lunch of diner."

Hoe presenteer jij Landgoedhotel Holthurnsche Hof naar buiten?

"Het best bewaarde geheim van Berg en Dal :-)"

Met wie werk je graag samen?

"Ik werk graag samen met iemand, die passie heeft voor het vak dat hij/zij uitoefent. Je moet open voor elkaar zijn en elkaar kunnen versterken."

Waar word je blij van?

"Privé word ik gelukkig als ik thuis ben met diegene van wie ik hou en hij ook gelukkig is. Op het werk word ik heel gelukkig als ik zie dat mijn inspanningen succes opleveren en mijn team gemotiveerd aan het werk is."

Wat is jouw levensmotto?

"Ik ga voor alles, ik pak de kansen die op mijn weg komen."

Wie is jouw grote voorbeeld?

"Ik denk toch wel mijn ouders."

Waar sta jij over 5 jaar?

"Ik durf het je niet te zeggen, ik heb de baan die ik altijd heb willen hebben, dus we zullen zien wat op mijn pad komt."

Waarom Nijmegen in Bedrijf in wat vind je daarvan?

"Ik vind het een laagdrempelige club, lekker informeel. ik vind het onderdeel speed-daten erg leuk, want je komt echt even met iedereen in gesprek. Tevens spreekt het me erg aan dat verschillende partners een kans krijgen hun bedrijf te presenteren."


General Manager
MYN

Website
Horeca Cultuur Interview met een lid