Michiel Waterman - Delicio Kookstudio/ Catering

Leestijd: 0 minuten
MYN

Delicio Kookstudio| Catering
Michiel Waterman
Wat is jullie concept?
''Het is onze passie om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Dat is de rode draad
in al onze activiteiten. Delicio is al sinds 1997 actief als kookstudio en catering bedrijf.
Ons bevlogen team combineert de charme van een familie bedrijf met mogelijkheden
van een professionele organisatie. We organiseren evenementen zoals bedrijfsuitjes,
teambuildingsdagen, en andere interessante trainingsdagen voor groepen van 10 tot wel
1000 mensen. Uiteraard reageren wij op hierbij op de vraag uit de markt. Maar proberen
daar ook iets aan toe te voegen. We maken onze opdrachtgevers vooral bewust van de
'waarom' binnen hun aanvraag. Als je dat weet, is het hoe en wat van de praktische
uitvoer niet alleen effici?nter maar krijg je ook meer rendement.''
 
Wat is de leukste opdracht die je ooit gedaan hebt?
''Voor mij is een event geslaagd als de verbinding voorop staat, als dat goed werkt geeft
mij dat een kick.''
 
Wie is Michiel Waterman?
''Ik ben Michiel Waterman, geboren in 1967 en woonachtig in Nunspeet. Ik doe mijn werk
op dezelfde manier zoals ik in het leven sta. Werken en leven van uit wederzijds
vertrouwen. Dat is dan ook mijn vertrekpunt in een zakelijke relatie. In mijn vrije tijd
geniet ik van de leuke dingen in het leven zoals naar de film gaan, tennissen, reizen en
eten.
 
Qua opleiding heb ik de hotelschool gedaan waarna ik in binnen- en buitenland een
hotelmanagement carri?re heb ontwikkeld. Onder andere de Verenigde Staten. Het
motto is daar big, bigger, biggest. Dat begon mij tegen te staan. Ik ben mij toen gaan
afvragen: Waarom doe ik wat ik doe? Het is mijn passie om dichtbij mensen te staan en
omstandigheden te cre?ren waar men kan excelleren. Samen van ??n plus ??n drie
maken. Ik ben dat in Nederland gaan toepassen en samen met mijn vrouw zijn we
Delicio gestart. 'Onze basis is dat wij geloven in verse ingredi?nten, creatieve idee?n,
gastvrije service en aandacht voor detail. Wij geloven dat als je onze gasten centraal zet
en de basis nooit vergeet, het feest beter wordt en de mensen blijer. Wij werken graag
samen met opdrachtgevers die ook blij willen worden.''
 
In welk opzicht verandert de markt?
''Ik zit nu een goede 25 jaar in het vak en vroeger kon je spreken over bepaalde
segmenten. Tegenwoordig is het een lappendeken van allerlei niches. Je merkt dat de
markt heel divers is geworden. Het is daarom erg belangrijk om te luisteren naar je
opdrachtgever en vervolgens maatwerk te bieden op basis van specialistische kennis.
Hoe ziet jouw werkdag eruit? Mijn dag begint vaak rond 9.00 uur. Ik begin dan met het
beantwoorden van mijn email en doe ik wat administratief werk. In het begin van de
middag doe ik vaak operationeel werk zoals de inkoop. Daarna heb ik doorgaans
vergaderingen, afspraken of netwerkactiviteiten. In de avonden gaat mijn aandacht ook
uit naar het begeleiden van groepen en evenementen.''
 
Wat is jouw ambitie?

''Mijn doelstelling voor 2016 is kennis delen en krachten bundelen. Een ander laten
excelleren, zonder er zelf beter van te worden. Als je deelt met de mensen om je heen
zonder direct wat terug te verwachten, ontstaat er binnen je netwerk een positieve
synergie waar iedereen beter van wordt.''


Directeur
MYN

Website
Interview met een lid