MYN Weekly (2022-27) - MYN Trainingscentrum, nieuwe leden én de nieuwe website staat live

Leestijd: 0 minuten

“In het groen ben je nog meer jezelf”

Afgelopen vrijdag waren we met een van onze netwerktrainingen te gast bij de Toltuin. Wát een fantastische locatie: compleet in het groen. Lekker inspirerend en zoals eigenaar Bram Pape zegt: “in het groen ben je nog meer jezelf.” En dat past mooi bij hoe wij denken. Als je jezelf bent, weet waar je voor staat, jezelf kent, dan komt er vanzelf allemaal moois op je pad. Waaronder fijne connecties die je ontmoet tijdens een netwerkevenement bijvoorbeeld. Connecties waar je van leert, mee kunt sparren, misschien zelfs nieuwe klanten.

Mark Reinders raakte ooit geïnspireerd door het netwerken door een netwerktraining die hij kreeg van Jochem Kleijn. Jochem was toenmalig eigenaar van netwerken.nl. Mark was zó onder de indruk van het effect van fijne connecties, dat hij – toen de mogelijkheid zich aandiende – netwerken.nl heeft overgenomen en sindsdien zélf de netwerktraining geeft. Een fijne aanwinst voor MYN, want met deze netwerktraining haalt ieder lid nóg meer uit zijn of haar lidmaatschap. Win-win!

MYN Trainingscentrum: maandelijks trainingen voor ondernemende mensen

Het is iets vreemds dat het een maatschappelijk ‘denkpatroon’ is dat je na je studietijd klaar bent voor het echte leven. Je hebt de basisschool gehad, de middelbare school vaak ook. Daarna kies je een opleiding en dan ben-je-er-klaar-voor.

Maar ben je dat ook?

Ben je voorbereid op hoe je het beste omgaat met bijvoorbeeld relaties? Privé, zakelijk. Of dingen met betrekking tot het ouderschap? Of om even in het zakelijke thema te blijven: het ondernemerschap?!

Vaak hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Want de zaken waar jij tegenaan loopt, kan door een ander al opgelost zijn. We lopen allemaal ons eigen pad, maar de obstakels die we tegen kunnen komen zijn vaak obstakels die we allemaal tegenkomen, maar op een ander moment.

Daarom is het prachtig dat er mensen zijn die je helpen om die obstakels gemakkelijk te overwinnen. Door je te coachen, door kennis te delen of door een training/workshop.

Met die achterliggende gedachte hebben we MYN Trainingscentrum opgezet.

Want een hoop leden kunnen je iets leren, omdat zij ‘daar al zijn geweest’ of er gewoonweg meer ervaring in hebben. Sommigen hebben er zelfs hun werk van gemaakt J

Profiteer van elkaars kennis! Zo storm je nog iets sneller af op het doel wat je voor ogen hebt.   

Kun jij een ander helpen en past die kennis in een training?

Neem dan contact op met kim@myn.nl. Mailen is het makkelijkst. Samen kunnen we kijken hoe we jouw kennis aan MYN leden kunnen presenteren.

Laten we de wereld samen een beetje mooier maken!

Onze club wordt dagelijks groter!

Dagelijks sluiten mensen zich als nieuw lid aan van MYN. Ondernemende mensen uit verschillende branches die graag andere mensen ontmoeten die dezelfde richting op willen: vooruit met hun onderneming!

Wil je ook zien welk lidmaatschap bij jou past? Bekijk dan onze lidmaatschappen in één overzicht.

De nieuwe website staat online

Een paar dagen vertraging omdat Kims perfectionisme de kop op stak…

Ons nieuwe logo, aangepaste teksten, maar vooral een hoop nieuwe functies waar je als bezoeker niet zo veel van merkt, maar waar wij heel veel tijdswinst mee hebben. Zo kunnen we nóg meer doen wat we leuk vinden: ondernemers met elkaar in contact brengen.

Her en der zul je nog een dingetje tegen kunnen komen, laat het ons gerust weten.

Je inloggegevens zijn hetzelfde

Als je voor 1 juli 2022 lid bent geworden heb je een account. Je inloggegevens blijven precies hetzelfde.

Nieuwe leden (na 1 juli 2022) ontvangen binnenkort een mail met hoe ze hun account kunnen activeren.

Leden die zichzelf aanmelden als lid via de website krijgen automatisch een account. Je kunt je dan gelijk inschrijven voor alle netwerkevenementen waar je naartoe wilt.

Nog meer nieuws…

Het eerstvolgende waar we online mee aan de slag gaan is je profielpagina. Elk lid heeft een eigen profiel en hoe leuk is het als je daar foto’s op kunt vinden, leuke informatie en contactgegevens zodat je vliegensvlug met elkaar in contact komt?

Geniet van de werkweek en van het weer! 


Kim Stein


Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN