MYN Weekly (2022-34) - Ledeninterviews, de golfmiddag en nieuwe leden!

Leestijd: 0 minuten
MYN

Voor een zonnige zomervakantie hoeven we dit jaar het land niet uit. We worden verwend – als je ervan houdt tenminste – met fantastisch zomerweer. Misschien kun je zelfs tijdens je werkdagen het zonnetje nog hier en daar mee pakken. Je bent natuurlijk niet voor niets ondernemer 😉

Ook hier weerhoudt de zon ons niet van een lekkere dag achter de computer. Des te leuker: want alles komt weer flink op gang!

Ledeninterviews

Collega Richard Bender heeft Journalistiek & Communicatie gestudeerd en die vaardigheden daarna nóg beter onder de knie gekregen tijdens zijn carrière bij NOS Studio Sport en SBS6.

Prachtig voor onze ondernemers. Want door hun verhaal aan Richard te vertellen, komt er een mooi ledeninterview online te staan. Zo leren andere ondernemers je nog sneller kennen! Hoe kun jij iemand helpen? En hoe kan een ander jou helpen? Elke week presenteren we je een of meerdere ledeninterviews.

Komende vrijdag is de golfmiddag!

Komende vrijdag zijn we te gast in Lochem voor een leuke golfmiddag. Richard Eccles en zijn partner Chanti Janssen ontvangen ons op hun golfschool voor een leuke golfclinic, gegeven door Liam ter Horst. De ervaren golfers gaan met een greenfee de baan op.

We sluiten de dag af met een netwerkborrel bij Le Rève, de horecagelegenheid op het golfterrein.

De inschrijvingen voor de golfdag verliepen hard. Dat geldt ook voor de andere evenementen die de komende tijd op de kalender staan!

Corona gooide even roet in het eten, maar het blijft duidelijk dat het uitbreiden van je netwerk belangrijk is voor ondernemers. En dat is logisch, want het levert je zó veel meer op dan alleen ‘nieuwe bekenden’. Die nieuwe bekenden zorgen voor inspiratie, mogelijkheden, nog meer contacten, motivatie, kennis en gewoon een leukere tijd als ondernemer.

Nieuwe leden

Niet alleen de inschrijvingen voor de netwerkevenementen gaan hard, ook de aanmeldingen van nieuwe leden. Dagelijks melden nieuwe leden zich aan om zich voortaan aan te sluiten bij de netwerkevenementen.

Ieder lid heeft een profiel op onze website, dus als je iemand tijdens een van de evenementen ontmoet, kun je ze altijd terugvinden in de deelnemerslijst die je via de mail krijgt én op de website. Als je ze natuurlijk niet al op LinkedIn hebt toegevoegd 😊 Dat is wellicht nog de makkelijkste manier!

 


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN