OiB Weekly (2020-51)

Leestijd: 0 minuten
MYN

OiB weekly: wekelijks krijg je een kijkje in de keuken van Ondernemers in Bedrijf. Daar wilden we in 2021 mee beginnen. Maar waarom wachten met goede voornemens tot het nieuwe jaar?

Op visite bij Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle

We vinden live afspraken toch echt het allerleukst, ondanks dat dat in 2020 wat lastiger gaat dan normaal. Bij een afspraak op locatie kun je namelijk veel meer dan bijpraten: je krijgt een stukje van het bedrijf te zien. De passie die iemand daarbij laat zien is online niet te evenaren. En dat bewees Wouter Jansen van Velsen maandagochtend dubbel en dwars, maar wel op anderhalve meter afstand.

Mocca d'Or

Wouter is inmiddels 11 jaar eigenaar van Koffiebranderij Mocca d’Or in Zwolle. Sinds 2013 zijn zij lid van Ondernemers in Bedrijf (regioclub Zwolle). Vol enthousiasme hebben we plannen gemaakt voor een mooi netwerkevent in de koffiebranderij. Wanneer fysieke netwerkbijeenkomsten weer mogelijk zijn krijg je een rondleiding op de prachtige locatie van Mocca d’Or en leer je echte baristakwaliteiten!

Kerstpresentjes via de brievenbus

Afhankelijk van de drukte van PostNL heb je inmiddels een kerstpresentje van ons ontvangen als je lid bent (geweest) van Ondernemers in Bedrijf in 2020. Heb je hem nog niet ontvangen, dan zie je hem vast volgende week! Hij past door de brievenbus, we wilden het PostNL niet te moeilijk maken…

Bedankt voor je bijdrage, je inzet, je positieve berichten en voor de hulp die je anderen hebt geboden waar mogelijk! Samen staan we sterk.

Geniet van de feestdagen, blijf gezond en ik zie je graag in 2021!


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid