OiB Weekly (2021-01)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Hallo 2021

2021 is inmiddels een paar dagen begonnen. Tijd voor de tweede OiB weekly!

Ondernemen tijdens een lockdown

De coronaperiode heeft voor iedere ondernemer, voor ieder mens überhaupt, gevolgen. Voor de een positiever dan voor de ander. De een heeft juist meer werk waar de ander z’n droom in duigen ziet gaan. Wat voor invloed corona ook heeft op jouw onderneming: we helpen je graag! Als je een oproep wilt doen, als je ergens hulp bij nodig hebt, schroom niet om ons een bericht te sturen. We kunnen je koppelen aan de juiste personen in ons uitgebreide netwerk of een oproep voor je plaatsen.

De top 10 netwerkevents van 2020

We hebben een mooie top 10 verzameld van de netwerkevents van 2020. Ze staan niet op chronologische volgorde, want eigenlijk zijn ze allemaal even leuk!

Abonnement straks in eigen beheer

Binnenkort lanceren we een platform waarbij je als lid nog veel meer hebt aan onze netwerkclub. Normaal gesproken is onze facturatie jaarlijks. Binnenkort kun je dit aanpassen naar eigen gelang: je kunt kiezen of je maandelijks, per kwartaal of jaarlijks wilt betalen. Daarnaast zijn er ook nieuwe betaalmogelijkheden: je kunt het zelf overboeken, via iDEAL of via automatische incasso. We maken het je graag gemakkelijk!

Interview bij Businessclub Radio

Afgelopen woensdag was ik te gast bij Jan Sonneveld, van Businessclub Radio. Tijdens een van de netwerkevents heb ik Jan ontmoet en we hadden gelijk een klik. Dat resulteerde mede in een uitnodiging voor zijn radioprogramma. Elke woensdagavond interviewt hij van 20:00 tot 21:00 live op de radio een ondernemer om zo andere ondernemers inspiratie en informatie te bieden. We hebben het gehad over de ambities van Ondernemers in Bedrijf, over de invloed van de coronaperiode en de positieve ‘bijwerkingen’ van een goed netwerk.

Je kunt het interview hier terugluisteren

Winter Wonderland – digitaal netwerkevent

Volgende week zijn de Winter Wonderland events, digitaal. Geen 50 mensen die dwars door elkaar praten in één Zoom-meeting, maar elkaar écht leren kennen door middel van een georganiseerd programma. Er zitten verschillende elementen in die je van de live-events herkent: speeddaten, pitchen en presenteren. Je wordt op alles voorbereid, vooraf, per mail. Dus je komt niet voor verrassingen te staan. Zien we jou online?

Schrijf je in voor Winter Wonderland

Op naar een succesvol 2021

Dat 2021 maar mooie dingen mag brengen!


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid