OiB Weekly (2021-03)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Er gebeurde veel in de wereld: de avondklok werd ingeluid, Biden is de 46e president van de Verenigde Staten en tussendoor was het volgens statici ook de meest deprimerende dag van het jaar: Blue Monday.

Maar ook ons eigen leven gaat gewoon door. We werken, hebben contact met vrienden en familie en proberen er op onze eigen manier om er het beste van te maken. Daarvoor hoeft er trouwens geen lockdown te zijn, dat doen we van nature al. Ergens vind ik het rustgevend dat mijn computer ‘lockdown’ markeert als niet-bestaand woord.

Online nieuwjaarsborrel

Elk jaar organiseren we een nieuwjaarsborrel voor elke regioclub. Terugkijken op vorig jaar, proosten op het volgende jaar en samen onze plannen doornemen. En misschien soms nog net een beetje extra inspiratie opdoen. Want wat hij doet kan jouw onderneming misschien ook helpen. Misschien heeft hij zelfs tips voor je. Tijd voor een koffieafspraak! Maar grote groepen ondernemers fysiek bij elkaar brengen lukt momenteel niet. Stilstaan? No way. Dan maar digitaal!

Afgelopen woensdagavond waren we met een grote club ondernemers tegelijk online om te pitchen, te speeddaten en bij te kletsen. Omdat niet iedereen de laatste versie van Teams had verliep het speeddaten niet helemaal als gewenst. Maar op die paar minuten na werd het event goed ontvangen! De drankjes kwamen voorbij, er werden mooie anekdotes verteld en er zijn zoals gewoonlijk weer onderlinge afspraken gemaakt.  

We vroegen de leden wat ze vonden van dit online evenement. Fysiek heeft duidelijk de voorkeur, maar voor nu was dit een goede oplossing. “Ik wil alle mensen kunnen ruiken.” “Dan haken er weer andere mensen af.” De humor zat er goed in en dat stukje humor kunnen we allemaal goed gebruiken.

De eerste aanpassingen in ons digitale systeem

Deze week heeft de webbouwer de eerste aanpassingen in ons digitale systeem toegevoegd. Er zitten wat mooie nieuwe handigheidjes in die het voor ons als organisatie nog makkelijker maken om bijvoorbeeld jullie uit te nodigen voor evenementen. Met één druk op de knop ontvangen de aanwezigen nu bijvoorbeeld de deelnemerslijst in de mail. 

Ben jij klaar voor de online LinkedIn-workshop in februari?

Marjolein is een ervaren trainer, spreker én autoriteit op het gebied van LinkedIn. In de afgelopen 10 jaar heeft ze duizenden bedrijven en professionals de kracht van LinkedIn laten ervaren. Marjolein Bongers gaat je tijdens deze online workshop helpen om succesvoller te zijn op LinkedIn.

Schrijf je nu kosteloos in voor de workshop: Online workshop: ontdek jouw LinkedIn-superkracht met Marjolein Bongers

Zien we je daar? 


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid