OiB Weekly (2021-04)

MYN

We hebben de vierde week van 2021 gewoon weer gehad. 

Online doorontwikkelen  

Een week zonder evenementen, maar vol in het teken van ons CRM. We zijn druk bezig om van het ene CRM naar het andere over te gaan. De reden: koppeling met de website én makkelijker automatiseren. Tegelijkertijd wordt de website geoptimaliseerd, dus we hebben ook de eerste nieuwe mogelijkheden van de website getest. Dat maakt ons enthousiast!

Roodgloeiende telefoon én camera

Het gemak van digitaal afspreken wordt door steeds meer mensen ontdekt. Het scheelt reistijd, het is (vaak) effectief en je kunt lekker op je eigen werkplek blijven zitten. We hadden deze week een volle agenda zonder ergens heen te hoeven. Leuke afspraken die mooi toekomstperspectief bieden: van koffie- en taartafspraken tot mogelijke samenwerkingen.

Iedereen ontdekt steeds meer het gemak van digitaal afspreken. Mijn weerstand voor digitale afspraken is inmiddels weg, mits het geen kennismaking is of even gezellig bijkletsen. Dan toch liever live.

Voorbereidingen LinkedIn-workshop

Niemand heeft wat aan stilzitten. Daarom organiseren we 17 februari een workshop over LinkedIn voor de leden van Ondernemers in Bedrijf. Indirect een mooie koppeling met netwerken: LinkedIn is dé tool om online te netwerken. Natuurlijk ken je LinkedIn al, maar met Marjolein Bongers gaan we een stapje verder. Vooraf reviewt ze iedereens LinkedIn-profiel. Durf jij de uitdaging aan?

Je vindt het programma hier en daar kun je je gelijk inschrijven!

Zie ik je daar? 


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid