OiB Weekly (2021-05)

Leestijd: 0 minuten
MYN

“Kim, kijk!” De webbouwer doet het iets te vaak, foto’s sturen van de nieuwe functionaliteit van de website en straks het inloggedeelte voor jullie, leden. Ik heb het eindresultaat nog niet gezien, maar ik kán níet wachten.

Een voorbeeld van een nieuwe functionaliteit zie je hier op de foto. Je bent ingelogd als bedrijf en je kunt zelf aangeven wie van je collega’s aanwezig is bij het netwerkevent. Je kunt zelf beheren welke collega’s bij je bedrijf horen. Lekker praktisch!

Sneak previewEen ander voordeel: je kunt straks zelf aangeven wie van je collega’s de uitnodigingen mogen ontvangen of waar de factuur naar toe moet. Zo weet je zeker dat iedereen voor een uitnodiging geschikt is hem ook ontvangt. Soms worden e-mailadressen aangepast of komen er nieuwe collega’s bij en worden die vergeten, dat is snel verleden tijd!

Online workshop LinkedIn over anderhalve week

Geef toe: jij hebt een profiel op LinkedIn maar weet niet hoe je dat het beste inzet om potentiële klanten te benaderen. Over anderhalve week geeft Marjolein Bongers een online workshop over LinkedIn. Ben jij erbij? Je vindt het programma hier en je kunt je daar gelijk inschrijven.

Sneeuw!

Het nieuws over Corona wordt aangevuld met nieuws over de weersvoorspellingen van komend weekend: sneeuw! Haal je boodschappen vast in huis (inclusief chocolademelk), zorg voor waterdichte schoenen en koop een slee. Verzet je zinnen even met het weer en geniet van het weekend! 

Kim Stein


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid