OiB Weekly (2021-06)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Afgelopen maandag is Meike begonnen! 

"Hoi, ik ben Meike! Een 18-jarige optimistische stuiterbal die maar al te blij is haar steentje bij te kunnen dragen in dit leuke snelgroeiende bedrijf. Waar ik hier en daar ervaring mis, hoop ik goed te maken met mijn spontaniteit en motivatie om de nieuwste trends te implementeren in Ondernemers in Bedrijf. Alhoewel de meeste volwassenen sceptisch kunnen zij over het scrollen op social media zoals Instagram, Facebook en Twitter is dit voor mij een inspiratiebron, boordevol met de nieuwste trends en ideeën in allerlei branches. Ik ben ontzettend enthousiast om deze kennis met jullie te delen. Jullie zullen mij binnenkort vast een keer zien verschijnen op een van de online events en hopelijk snel op een live event!" 

Ledenenquête 

We hebben elk lid een enquête gestuurd over onze dienstverlening. Wat we doen draait immers om jou, ondernemer! We hebben al een hoop mooie en concrete resultaten gekregen. Mooie statistieken, duidelijke wensen en leuke open antwoorden. 

"De bijeenkomsten die ik bijwoonde vond ik leuk, ontspannen en leerzaam!" 

De enquête is anoniem ingevuld, dus degene die antwoordde of we Corona van de wereld konden laten verdwijnen: if only we could... 

Volgende week gaan we de resultaten analyseren, wat bijzondere resultaten delen we graag met je! 

Workshop LinkedIn komende woensdag

Komende woensdag is het zover: de LinkedIn-workshop van goeroe Marjolein Bongers. Van de week kwam iemand op kantoor aanlopen met haar boek: "is zij dat?" Yes, dat is ze zeker. Ben je er klaar voor? Wij wel! Als je nog wilt mee doen kun je je tot woensdag inschrijven. Je LinkedIn-profiel wordt dan alleen niet meer door Marjolein gereviewd. Maar de tips die in de workshop worden gegeven geven handvatten genoeg! 

kim stein


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid