OiB Weekly (2021-09)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Wat doe jij 24 maart ’s avonds?

Journalist, opiniemaker en presentator Sander Schimmelpenninck: “De erfbelasting moet omhoog!”. Deze kritische ondernemer is niet bang om zijn mening te geven. Jij ook niet? Schuif dan woensdag 24 maart aan de digitale tafel bij de live webinar van Sander Schimmelpenninck en Crijn Janssen.

Word lid van Ondernemers in Bedrijf

Loop jij er ook tegen aan dat je netwerk tijdens deze tijd moeilijk uit te breiden is en houd jij van een informele sfeer op een netwerkevent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ondernemers in Bedrijf is een effectieve en informele netwerkclub verspreid over verschillende regio’s. Wij zorgen ervoor dat iedere ondernemer een plekje vind binnen de regioclubs en helpen jou je doelen binnen jouw netwerk te bereiken. Dus wil jij in deze beweeglijke tijd toch netwerken? Hou ons dan in de gaten en meld je aan als nieuw lid! We introduceren je online, je krijgt een plekje op onze website en je kunt deelnemen aan al onze maandelijkse webinars. En binnenkort kunnen we weer naar buiten, dat maakt alles een stuk gemakkelijker.

Mooie verbindingen

De coronatijd maakt het je als ondernemer niet makkelijk. We hebben veel contact met onze leden en we zijn trots dat jullie door blijven gaan. Trots op de mooie samenwerkingen die toch nog ontstaan. Trots op de mogelijkheden die jullie creëren. Heb je een vraag, een verzoek of iets anders waar wij je mee kunnen helpen: laat het weten.

Hoe kunnen wij helpen?


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid