OiB Weekly (2021-11)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Online netwerkevent over online marketing

Want online liggen kansen.

Volgende week staat het evenement van Steven Lubbers op het programma. Steven is directeur van Traffic Today, een onlinemarketingbureau die de klappen van de zweep kent en alles doet om te zorgen voor meer opbrengsten via je website.

Natuurlijk: er zijn enorm veel onlinemarketingbureaus. Maar wat dit netwerkevent net een beetje anders maakt is de invalshoek. Steeds meer bedrijven gaan zelf aan de slag met hun social media, vindbaarheid en advertenties. En dat is mooi! Want hoe meer mensen daar zelf mee aan de slag gaan, hoe beter de zoekresultaten aansluiten op de wensen van de zoeker. Daar gaat het allemaal om.

Dit netwerkevent – die start met een workshop – is gericht op de bedrijven die zelf met marketing bezig zijn of willen starten. De vraagstukken die we behandelen zijn vragen die marketingbureaus vaak krijgen: hoe blijf je gefocust? Welke stappen zet je? Waar moet je beginnen? En niet de minste: hoe hou je vol? Steven laat daarnaast een mooie case zien die laat zien welke impact online marketing op je bedrijf kan hebben. Mocht je daar nog niet bekend mee zijn.

Schrijf je direct in om nog een plek te bemachtigen

Komende week: de focus naar ‘binnen’

Elke laatste week van het kwartaal hebben we een week waarin we weer even teruggaan naar onszelf. Waar doen we het voor? Wie is onze doelgroep? Wat willen we uitdragen? Hoe gaan we er voor jou als ondernemer zijn? Wat voor stappen kunnen we nog meer zetten om je nog meer connecties, handvatten en inspiratie te bieden? We dagen je uit om hetzelfde te doen. Misschien niet gelijk een week. Maar stel jezelf nu eens de vraag: heb je nog steeds hetzelfde doel als toen je begon met je onderneming? Waar ben je van je koers afgegaan en was dat bewust of onbewust? What do you bring to the table?


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid