OiB Weekly (2021-12)

Leestijd: 0 minuten
MYN

Dat was een interessante week. Inclusief het vervelende nieuws dat het nog even kan duren voor we elkaar de hand weer kunnen schudden met evenementen van 40-50 ondernemers. Maar ook een interessante online workshop, gegeven door Steven Lubbers.

Online marketing is geen vak meer wat in de kinderschoenen staat. Veel ondernemers zijn ermee bekend, het kan namelijk een hele lucratieve manier zijn om aan nieuwe inkomsten te komen. Steven heeft in 4 jaar een bedrijf opgezet van 5 tot 40 man personeel door andere ondernemers te helpen met online marketing. Samen met zijn team zorgen ze voor creatieve oplossingen die menig ondernemer enthousiast maakt. Resultaat in cijfers met stip op één. En met die ervaring hebben wij Steven uitgenodigd om het een en ander te vertellen om jou verder te helpen.

Hoe dan ook: je komt in contact met online marketing als ondernemer. Je hebt ervan gehoord, je wilt er iets mee doen, je hebt collega’s die dat oppakken, je hebt een marketingbureau aangenomen: er is bijna altijd een connectie. We kregen tips, trucs, succesverhalen en ervaringen. Allemaal handvatten waar je als ondernemer iets mee kunt doen.

Maar dat het leven van een succesvolle ondernemer ook niet altijd over rozen gaat bleek woensdagavond. Ondanks dat Steven dagelijks presentaties geeft, kreeg hij een black-out. Hij was z’n verhaal kwijt en wist even niet meer hoe hij het weer op moest pakken.

“Ik raakte gefrustreerd tijdens m'n verhaal, het mocht niet te simpel zijn maar ook niet te moeilijk. Brainfreeze. Geen woorden meer. IK KAN DIT ALTIJD. Maar ik kwam er niet uit.”

Toen mengden de aanwezige ondernemers zich in het gesprek en in de chatbox. Ze oordeelden niet en boden hem een helpende hand. We blijven allemaal mensen, hoe goed we ook presteren. Laat kwetsbaarheid onze kracht zijn, want dát zorgt voor groei.

Dat is waar we als netwerkclub voor staan. We helpen je graag bij het groeien van je bedrijf en het zetten van nieuwe stappen, door nieuwe connecties, nieuwe kennis of nieuwe inspiratie. Maar ook een stukje menselijkheid passeert de revue. Menselijkheid zorgt voor verbinding.

En daarmee sluiten we de weekly van week 12 af.

Geniet van het weekend!


Kim Stein
MYN

Website
Zakelijke dienstverlening Nieuws vanuit MYN Blog van een lid